plasztikai műtét botox tinédzser anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan kiakadtak egy brit anyukán, aki plasztikai műtétre biztatja tinédzser lányát. Mint mondja, ha nem elég okos, akkor csak a külsejével érhet el valamit az életben.

Igencsak nagy felháborodást keltett kijelentésével egy brit anyuka. Carla Bellucci, aki korábban modellként dolgozott, elmondta, tinédzser lánya nem elég okos, ezért arra buzdítja őt, feküdjön kés alá, mert csak a külsejével lesz képes bármit is elérni az életben.

A csúnya lányok semmire nem viszik az életben. Tetszik neki, ahogyan a Kardashianok kinéznek: nagy fenék, mellek és ajkak. Támogatom abban, hogy 16 éves korára töltessük fel neki is az ajkait, és kapjon egy kis botoxot" – idézi a Mirror a nő szavait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My inspiration #speakout @officialtanishabellucci Photographer @byigottheshot

Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) által megosztott bejegyzés,

Carla már most igyekszik a plasztikai műtétekre pénzt félretenni a lányának. Tudja, hogy a mellnagyobbítás és a fenékimplantátum is sokba fog kerülni, de mint mondja, mindenképp szükség van rájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.