Próbáld ki a budapesti szabadulószobákat!

Forrás: Exittheroom.hu -
PR cikk szabaduló szoba Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így augusztus végén már bizonyára túl vagy a nyaraláson, ám a kalandokért nem feltétlenül kell messzire utaznod. Budapesten számtalan szabadulószobát próbálhatsz ki, ahogy teszi azt egyre több turista is.
Forrás: Exittheroom.hu

Budapestet már lassan tíz éve a szabadulószobák fővárosának tekintik, és a kijutós játékok épp olyan közkedvelt célpontjai az ide látogató fiataloknak, mint a belvárosi romkocsmák.

Hogyan működnek a szabadulószobák?

A szabadulószoba neked való, ha használod az agyad és szereted az aktív kikapcsolódást. Egyszerre izgalmas kihívás és magával ragadó csapatjáték. A játék során olyan szunnyadó képességeidet fedezed majd fel, melyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban.

Minden szabadulószoba egy-egy izgalmas történet, melyben te vagy a főszereplő. A szabadulós játék során meglepő fordulatok, fény-, és hageffektek garantálják azt, hogy magával ragadjon játék hangulata és atmoszférája.

A szabadulószobában úgy fogod használni az agyad, mint még soha. Ismerkedj meg ezzel az izgalmas agytornával és fedezd fel rejtett képességeidet!

Mindenkiben él egy kíváncsi kisgyerek. Egy kis felfedező, aki előtt nem maradhatnak titkok. Engedd szabadjára és tanulj tőle!

A szabadulószobákban semmi nem az, aminek elsőre látszik. Ezért biztos nem fogsz unatkozni. Készülj a váratlanra és az izgalmas fordulatokra!

A kijutós játék csapatmunka. A közös kaland erősíti a bizalmat és a kötődést a játékosok között. A kijutós játék összehozza a társaságot.

A megoldás végig a szemed előtt lesz. Fejtsd meg a rejtett kódokat! Minden mindennel összefügg. Használd az agyad és olvass a sorok között!

Az Exit The Room szabadulószobái

Az Exit The Room-nál négy izgalmas szabadulószoba közül választhatsz Budapesten. Olyan izgalmas kalandokban vehetsz részt, mint a közelgő atomháború elhárítása, szökés a börtönből vagy egy zombi-apokalipszis elhárítása. Ha új vagy a kijutós játék világában, akkor kezdheted a kalandokat a legkönnyebb szobában, ha pedig már-már profi, akkor a nehezebb szabadulószobák valók arra, hogy egy kicsit megizzasszanak.

Most ráadásul a nyár utolsó napjaiban 20% kedvezménnyel foglalhatsz bármelyik játékra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.