Curtis és kedvese, Kriszti megmutatták kisfiukat, Donit - Fotó

család Curtis babafotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónappal ezelőtt született meg Curtis első kisfia, Doni. A büszke apuka a Story Magazinnak mutatta meg először a csöppséget.

A rapper nagy utat járt be az utóbbi egy évben. Drogroblémái és Majkával való botrányos szakítása után elvonóra vonult a rapper, majd teljesen új életet kezdett. Két hónappal ezelőtt megszületett kisfia, Doni, aki felesége mellett a világot jelenti neki.

"Szerelmes vagyok a fiamba, az apaság egy csoda. Az elmúlt egy évben rengeteget változott az életünk. Korábban önző voltam, rossz döntéseket hoztam és nem törődtem a következményekkel. Csak azt néztem, nekem mi a jó, még ha pár pillanatig is tartott. A gyerekem alapjaiban változtaott meg. Hálás vagyok Krisztinek, hogy kitartott mellettem. Mindennap elmondom neki, ő a legjobb ember, akivel valaha találkoztam, hisz tőle tanultam meg, mi is az igazi szeretet. (...) Amikor a szülés utána csupasz mellkasomra tették Donit, arra gondoltam, nincs ennél nagyobb boldogság, nincs ennél magasztosabb pillanat egy apa életében" - mesélte a hetilapnak Curtis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.