Felére fogyott a háromgyermekes anyuka

fogyás életmódváltás gyomorgyűrű egészséges életmód életmód gyorskaja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felére fogyott az az amerikai édesanya, akit a hároméves gyermeke kövérezett le.

A most 35 esztendős háromgyermekes anyuka, Shauna soha nem volt nádszálkarcsú, de a terhességei alatt alaposan meghízott. Nem tagadja, gyorsan felszaladtak rá a pluszkilók, hiszen csak gyorséttermi kajákon és cukros üdítökön élt.

A második terhessége után már 134 kilót nyomott és egyre gyakrabban jelentkeztek olyan egészségi problémák nála, mint például a hát- és csípőfájás, valamint a magas vérnyomás.

A fordulópontot az a nap jelentette az életében, amikor hároméves kisfia kövérnek nevezte őt és kinevette. Shauna ekkor beszaladt a fürdőszobába és elsírta magát. Megfogadta, életmódot vált.

Gyomorgyűrűt tetetett be magának, elkezdett rendszeresen sportolni és egészséges ételeket vett magához. Mára gyakorlatilag a felére fogyott, 70 kilót mutat a mérleg.

Instagram-oldalán, amelyet egyre többen követnek, rendszeresen oszt meg magáról előtte-utána fotókat és hasznos tanácsokkal is ellátja követőit – számolt be róla a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.