Karácsonyi cukiságcunami: pingvin villanykörtéből

karácsony karácsony 2015 DIY dísz villanykörte csináld magad dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van gyerek a családban? Akkor itt a tökéletes hétvégi program! Készítsetek übercuki karácsonyi pingvindíszeket villanykörtéből!

A karácsonyi készülődést az teszi még különlegesebbé, ha a dekorációt és a díszeket saját kézzel készíted el. Ne ijedj meg, nem nagy ördöngösség, minden háztartásban vannak olyan kacatnak tűnő tárgyak, amelyekbe egy kis kreativitással új életet lehelhetsz.

Forrás: www.ladywiththeredrocker.files.wordpress.com

Jöjjenek hát a villanykörte pingvinek!

Szükséged lesz:

  • villanykörtére
  • üvegfestékre
  • textilekre

Az elkészítése pofonegyszerű! Arra ügyelj, hogy a villanykörtéket alaposan tisztítsd meg, hogy ne maradjanak rajta zsíros ujjlenyomatok. Az egyetlen probléma azzal lehet, hogy a villanykörte mellett magadat és az egész lakást is összekened a festékkel...

De erre is van megoldás! Ahhoz, hogy ügyesen meg tudd festeni a pingvineket, végy egy kartondobozt, és állítsd bele a villanykörtéket. Így egészen a száradásig nem kell majd őket megfognod.

Forrás: www.ladywiththeredrocker.files.wordpress.com

Miután megfestetted cukorpofa pingvinedet, puhe-puha sapkácskát adhatsz a fejére, vagy akár sálat a nyakába.

Forrás: www.ladywiththeredrocker.files.wordpress.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.