2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Egyre több férfi plasztikáztat: a kockahas, a hajbeültetés és a botox is nagy kedvenc a körükben

plasztika hajbeültetés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt 20 évben gyakorlatilag megháromszorozódott azoknak a férfiaknak a száma, akik szépészeti beavatkozás miatt kés alá feküdtek. Ezek szerint már nem csak a nők érzik azt a nyomást, hogy örökre fiatalnak és vonzónak kell maradniuk. 

A VICE kisfilmjében, amire a ragazze.hu figyelt fel, két férfit mutatnak be, mindketten úgy döntenek, hogy kés alá fekszenek. A 40 éves Jay úgy érzi, hiába megy heti hat napon edzőterembe, így sem tökéletes az eredmény. "Miamiban élek, és ez egy olyan város, ahol muszáj jól kinéznem. Ez van" - mondja a férfi, aki egy klinikán kockahas plasztikára vállalkozott.

A 38 éves Justin fittnek és fiatalnak érzi magát, de úgy érzi, hogy ezt kifelé még jobban sugároznia kell, így hajbeüétetést és botoxkezelést kért egy kifejezetten férfiak számára fenntartott szépségklinikán. "A digitális iparágban dolgozom, és nem akarom, hogy azért ne kapjak munkát, mert látszik rajtam, hogy kiöregedtem a szakmából. Egy kis botox kerül a homlokomba, és hajpótlásra is készülök" - mondja Justin a videóban.

Úgy látszik, már nem csak a nőket érinti az a fajta nyomás, hogy minél tovább megőrizzék makulátlan külsejüket és fiatalságokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.