Színésznő szeretne lenni a magyar ducimodell, Sirokai Diána

Forrás: Instagram -
színésznő ducimodell Sirokai Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a világhírt jelentő úton a szép magyar ducimodell Sirokai Diana. A 23 éves lány Londonban él, és több mint egymillióan követik az Instagramon. Most pedig nagy dobásra készül... 

Sirokai Diána soha nem szégyelte telt idomait, mindig és minden megszólalásában kiállt a húsosabb nők mellett. A modellszakma is felfedezte magának, két év alatt szinte berobbant XXL-es modellkarrierje. Még a New York Fashion weeken is hatalmas tapsviharral fogadta a közönség, sőt egy divatcég külön kollekciót tervezett a számára.

Forrás: Instagram

Most azonban úgy döntött, másba is belefog. „A folyamatban lévő ügyeket természetesen viszem, hiszen rengeteg a megbízásom és hát őrültség lenne veszni hagyni a tiszteletdíjakat, de gondolatban már egészen máshol járok és őszintén az energiáimat is másba fektetem. Most már biztosan tudom, hogy színészettel szeretnék foglalkozni, mégpedig egészen magas szinten" - idézi a Ripost.

"Már el is kezdtem ez irányú tanulmányaimat, sőt több menedzserrel is felvettem a kapcsolatot" – tette hozzá.

Diánára a szerelem is rátalált, választottja egy nem szakmabeli amerikai férfi, akivel véletlenül találkozott és első látásra szerelemre lobbantak. Egyelőre távkapcsolatban élnek, de terveik szerint ez nem lesz sokáig így.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.