6 millió dollárral támogatja Beyoncé a rászorulókat

adakozás pandémia Beyoncé koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé hatalmas összeget adakozott, mert szerinte egy ilyen világjárvány idején csak az összefogás segíthet.

Hatmillió dollárt, azaz nagyjából 2 milliárd forintot adakozott Beyoncé jótékonysági alapítványa. A tetemes összeget olyan civil szervezeteknek adta, akik hátrányos helyzetű családok segítésével foglalkoznak - írja a New Musical Express.

Forrás: AFP/Robyn Beck

"A színes bőrű közösségekben rengeteg család él szörnyű körülmények között. Ezek sajnos nem teszik lehetővé azt, hogy betartsák a korlátozó intézkedéseket, tehát például a megfelelő távolságtartást sem. Ezek a közösségek már a világjárvány előtt sem kaptak kellő támogatást: megfelelő oktatási, egészségügyi vagy lakhatási feltételeket sem. A pandémia idején pedig nem jutnak hozzá elegendő teszthez sem. Ezért ebben a ritka nehéz helyzetben csak a közösségi összefogás segíthet" - olvasható Beyoncé alapítványának közleményében.

Szerencsére nem csak Beyoncé segíti az érintetteket: nemrég Kim és Khloé Kardashianról is kiderült, hogy komoly összegekkel támogatják a rászorulókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.