Vajna Timi távolról támogatja a Heim Pál kórházat

Vajna Timi adomány Heim Pál Gyermekkórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi hiába nincs Magyarországon, mégis gondolt rá, hogy segítsen egy hazai kórházon.

Vajna Timi nagylelkű adományt küldött a Heim Pál Kórháznak - pedig őt is utolérte a koronavírus és arra kényszerítette, hogy zárja be a fánkozóját. Nemrég egy exkluzív interjú keretein belüle Timi testvére elmesélte, pontosan miért kellett meghozni ezt a döntést.

Timi azonban igyekezett a helyzetből lehető legjobbat kihozni, és a fánkozóból megmaradt finom édességeket a Heim Pál Kórház kis betegeinek adományozta. Természetesen nem csak fánkot küldött a számukra, hanem gyerekbútorokat, tisztálkodási szereket és élelmiszercsomagokat is.

Forrás: Instagram/timeavajna

Tekintve, hogy Amerikában él, nem tudott személyesen részt venni az adományozásban, ezért ezt is a testvére, Visváder Tamás vezényelte le:

"A Mr. Funk nem élte túl a koronavírust, ezért bezártuk az üzletet. Megszakad a szívünk a történtek miatt, de szerettük volna ebből a sajnálatos helyzetből is a lehető legjobbat kihozni. Timivel mindent megbeszélünk, és együtt jutottunk arra a döntésre, hogy amik megmaradtak az üzletből, odaadjuk a Heim Pál kórháznak. Felajánlottuk a gyerekbútorainkat, lekvárokat, csokikat, egyéb élelmiszereket, tisztálkodási szereket és 300 fánkkal leptük meg a gyerekeket. Timi nincs Magyarországon, ezért engem bízott meg a különleges feladattal. Arra kért, járjak el a nevében. Bízunk benne, hogy sikerült egy kis örömet csempészni a kórházi ellátásra szoruló gyermekek szívébe" - mondta Tamás a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.