Détár Enikőt is utolérte a koronavírus, most árufeltöltőként dolgozik

Détár Enikő járvány árufeltöltő munka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő talán az ország egyik legismertebb színésznője, a koronavíríus-járvány miatt azonban egy kis időre szakmát váltott: árufeltöltőként dolgozik.

A színésznő huzamosabb ideje szabadúszó és nincs szerződése egyetlen színházzal sem, ami azt eredményezi, hogy állandó fizetése sincs. Enci azonban nem riadt vissza a két kezi munkától, így azonnal beleválogatt a civil melóba.

kezdte mesélni a HOT! Magazinnak.

Több munka is szóba jöhetett volna, beleértve a takarítást, betegápolást, ám egy ismerősön keresztül egy nagykerben árufeltöltőként helyezkedett el.

„Ki akartam próbálni, hogy bírom-e az árufeltöltést! Nekem ebben az a legnehezebb, hogy éjszakai bagoly vagyok, és itt hajnali 6-kor kell kelnem. Az bizony nehezemre esik! Egyébként minden megy simán, amikor az üzletben dolgozom. Rövid szünetek vannak, olyankor beszélgetek azokkal az emberekkel, akik szintén bevállalták ezt a munkakört; klassz munkatársaim vannak.

Nem mondok neveket, de találkoztam kollégákkal is: hangtechnikusokkal, színházi emberekkel.

Ez egy hatalmas nagyker, nyolcórás a munka. Fél nyolctól négyig vagyunk" - árulta el.

A színésznő nem mindennap dolgozik a nagykerben, megbeszélés alapján, amikor hívják és éppen rá ér, akkor elmegy. Ugyanis jöttek azóta kisebb munkái is, és persze tartaléka is volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.