Benőtte a gaz Klapka György gyönyörű otthonát

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György villa elhagyatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lesújtó látvány a 2017 januárjában elhunyt Klapka György egykori villája. A legendás Normafa utcai kúriával nem törődik senki, néhány hónap alatt teljesen benőtte a gaz.

Klapka György egykor gyönyörű otthona mára teljesen elhagyatott lett. Az üzletember özvegye sajtóértesülések szerint a belvárosban él, egyedül már nehezen tudta végezni a kerti munkát, és rendkívül magányosnak érezte magát a hatalmas házban. A telekkel azóta viszont úgy néz ki, senki sem foglalkozik, hiszen teljesen benőtte a gaz.

Klapka György az egykoron legendás Vámház körút 9-ben. Fotó: Nagy Attila [origo]

A Ripost egyik olvasója pár nappal ezelőtt a környéken járt, akit ledöbbentett az elhanyagolt telek látványa:

„Az egyik barátommal sétálgattunk a környéken, egyszer csak azt vettük észre, hogy Klapka György villája előtt járunk. A látvány egyszerre megdöbbentett és elszomorított, hiszen nagy tisztelője voltam a fáradhatatlan üzletembernek. Úgy tűnik, a kutyát sem érdekli már a legendás villa, hiszen teljesen belepte a gaz. Érthetetlen"

ITT megtekintheted a képeket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.