gyermekvállalás Kovács Kati énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kati élete egyik legnagyobb traumájáról vallott. 

Kovács Kati szerencsére egy végtelenül pozitív és erős természet. Ez a két tulajdonság már nagyon sokszor kihúzta őt a bajból, legutóbb például a koronavírus miatt bevezetett kijárási korlátozás idején. A híres énekesnő bevallotta, hogyan telnek a mindennapjai a négy fal közé zárva.

Egy friss interjúban azonban olyan témáról beszélt, amelyről eddig még talán soha életében. Kovács Kati elárulta: nagyon szeretett volna kisbabát, de mostanra már elfogadta a tényt, hogy sosem lesz.

Forrás: MTI/Tormai Andor

"A sors az egyik oldalon tehetséget adott, a másik oldalon viszont elvette tőlem a gyereket. Sokáig nem tudtam erről beszélni, ma már megy. Húsz éven át mindent megtettem, minden orvoshoz elmentem, hogy gyerekem szülessen, de nem sikerült. Nagyon fájt, sokat szenvedtem miatta, aztán túltettem magam rajta" - mesélte a BEST Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.