elszigeteltség ajándék karantén Kovács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kati jól viseli a karantént: odafigyel a testmozgás és a pihenés arányára, de nagyon hiányzik neki a színpad. 

Kovács Kati természetétől nagyon messze áll az otthonülés és a semmittevés. Elmondása szerint mindig próbál kitalálni valamit, amivel szívesen foglalkozik a karantén ideje alatt is:

"Igyekszem feltalálni magam itthon. Teszek-veszek, most egy kicsit többet tévézek, mint eddig. Sétálni kimegyek, de egyelőre csak rövid túrákat a néptelen részeken, majd ha jobb lesz az idő, akkor nagyobb köröket tervezek. Néha a futópadra ráállok, megsimogatom, és 2-3 kilométert legyaloglok ott is." - mondta a Borsnak.

Azt mesélte, hogy a bezártságnak vannak pozitív hozadékai is. Például sokkal jobban alszik, mert jóval kevesebb dolog miatt aggódik:

Forrás: MTI/Tormai Andor

"Azt tapasztalom, hogy nem nyugtalanítanak a holnapi dolgok. Hol leszünk, milyen zenekar játszik, vajon minden a helyén lesz a koncerthez. Rádöbbentem, hogy az életemben százszázalékosan mindent a koncertezés köré építettem. Csak ezen járt minden gondolatom. Most viszont egészen más dolgok foglalkoztatnak."

"Az a szerencsém, hogy van egy bûbájos, aranyos párom. Huszonnégy éve vagyunk együtt. Amikor látta, hogy elkeseredtem a minap, készített nekem őszibaracktortát. Ha még láttak mérnökembert, akinek a jelenléte teljesen idegen a konyhában, hát ő az." - meséli.

Mint kiderült, a kedvese egyszer már csinált ilyen tortát gyermekkorában, és most Kati kedvéért újra elkészítette. Az énekesnő nem számított arra, hogy ilyet tenne a kedvéért, de bevallotta, hogy a végeredmény nagyon finomra sikeredett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.