Újra szerelmes Luxus Vivi exférje, Fecsó: "Még nagyon az elején vagyunk..."

Luxus Vivi Vasvári Vivien Szegedi Fecsó szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még javában zajlik Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó válópere, a szőkeség már régen megtalálta a boldogságot új pasija oldalán. Most úgy tűnik, a sztáranyuka exférje is készen áll egy új kapcsolatra.

A vállalkozó egy randiappon keresztül ismerkedett hölgyekkel, és úgy fest, nem rég találkozott valakivel, akivel komolyabbra fordulhat a dolog -írja a Bors.

"Tényleg van egy lány, aki érdekel, egyelőre ennyit tudok mondani erről... Még nagyon az elején vagyunk, nem tudom, mi lesz belőle, de az esély megvan rá, hogy valami kialakuljon."

- mondta az üzletember, aki úgy gondolja, eleget tapasztalt ahhoz, hogy megkülönböztesse a valódi érdeklődést attól, ha a nőt csak a pénz és a hírnév érdekli.

"Aki engem választ, egy csomagot választ.

Sokat dolgozom, rendszeresen szerepelek a médiában, szeretek bulizni, és van egy kisfiam, Edward, aki mindig is a legfontosabb lesz az életemben.

A kisfiammal együtt kell, hogy elfogadjanak a nők. Akinek ez megfelel, azt szívesen látom az életemben. Olyan nő azonban, aki nem szimpatizál a kisfiammal, vagy szidja a gyermekem anyját, szóba sem jöhet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.