Exatlon Hungary lánykérés szerelem Novák Zalán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novák Zalán öt hónapig vett részt az Exatlon Hungary forgatásán távol a szerelmétől, azonban a külön töltött idő csak közelebb hozta őket egymáshoz. A lánykérés is szóba jött.

Közel öt hónapon keresztül küzdött az Exatlon Hungary versenyében, azonban egy sérülés miatt korábban búcsúznia kellett a játéktól. A Kihívó azóta is combizomszakadással küzd, ezért folyamatosan kezelésekre kell járnia, mindezek ellenére sosem volt ennyire boldog, mint most - írja a Ripost.

„Injekciós kezeléseket kapok, heti egyszer. Ez egy kollagénes injekció, ami szerencsére eléggé hatásos. A kellemetlenebb része az, hogy az adott helyre adják, ráadásul egy hatalmas tűvel" - kezdte mesélni a Tények Plusz adásában.

Zalán ebben az embert próbáló helyzetben sincs egyedül, hiszen szerelmére, Petrára bármikor számíthat. Hiába öt hónapon keresztül nem látták egymást, a fiatalok erősebbnek érzik kapcsolatukat, mint eddig valaha.

„A kapcsolatunk is halad előre. A következő lépés valószínűleg a lánykérés lesz. Együtt tervezzük a jövőt, aztán meglátjuk, mi lesz"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.