Félelmetes dolgot rögzített a kamera egy kisbaba szobájában - Videó

kisbaba szellem kísértet paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hideg futkosott a norwichi kisgyermekes párnak a hátán, miután meglátták, mit rögzített a kamera éjszaka, hathónapos kislányuk szobájában.

Savannah-t ezen az éjszakán hagyták először egyedül aludni a szobájában szülei, a 18 éves Shannon Hayward és a 22 éves Robbie Beavis. Amikor másnap visszaézték a felvételt, teljesen lesokkolódtak és egyben halálra is rémültek - írja a Ripost.

6 szellemvideó; amikor a gyerekek kísértetet láttak (18+)

Számtalan szellemvideó kering az interneten, melyek valóságalapja igencsak megkérdőjelezhető. De azok, amiken gyerekek láthatóak, valahogy kevésbé tűnnek átverésnek. Összegyűjtöttünk hat videót, melyeken megmagyarázhatatlan eseményeket láthatunk. Nézd meg őket!

Paranormális jelenség vagy pár bogár a felelős?

A szülők állítják, erre a jelenségre nincs más magyarázat, csak a gonosz szellemek jelenléte. Nos, nézd meg a videót és döntsd el te, hogy mit látsz:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.