Négy évet kapott az a rendőr, aki vécét nyalogattatott egy hajléktalannal

hajléktalan rendőr wc nyalogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ártatlan férfi revansot vett.

Szerencsére megkapta méltó büntetését, ugyanis négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság, amiért arra kényszeríttette áldozatát, hogy nyaljon tisztára egy nyilvános vécét.

John Rabago és társa, Reginald Ramones még 2018-ban egy névtelen bejelentés miatt ellenőrizték az egyik honolului nyilvános illemhelyet. A helyszínen pedig összetalálkoztak a 37 éves hajléktalan Samuel Ingall-lal. A rendőrök azzal fenyegették meg a férfit, hogy letartóztatják, ám azt nem árulták el neki, miért. Egy feltétellel voltak hajlandóak megkegyelmezni Ingallnak, ha tisztára nyalogat egy piszoárt, amit a hajléktalan félelmében megtett.

A dologra most fény derült, ugyanis Ingall felvette a kapcsolatot egy civilszervezettel, akik segítettek neki ügyvédet találni, így bíróságra tudta vinni az ügyet. John Rabago szerdán szembesült ítéletével, miszerint négy évet kell majd ülnie a rácsok mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.