Vadkender nő a gyönyörű műsorvezető kertjében: ő maga számolt be róla - Fotó

Várkonyi Andrea műsorvezető műsorvezetőnő vadkender
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andi Instagram-oldalára töltötte fel a fotót, amin a kertjében talált vadkender látható. A műsorvezetőnő nem érti, hogy került oda.

Várkonyi Andi sokat kertészkedik szabadidejében. A műsorvezetőnő most megmutatta követőinek, milyen furcsa növény nő a kertjében, a kommentelők pedig meglovagolva a kertben talált vadkendert, rögtön poénkodni kezdtek a poszt alatt.

,,Ha ez nem az aminek látszik, akkor mi??? A kertemben találtam..már a csattanó maszlagot is alig győzöm kiírtani, most meg ez?! Tisztára mint egy drogültetvény" – írta a fotóhoz Várkonyi Andrea, akinek a követői tovább folytatták a poénkodást. Sokak szerint ezzel bekerülhetne a hírekbe, de még a rendőrség is meglátogathatja, akadnak viszont olyanok is, akik szívesen segítenének neki a "szüretelésben".

-írta a poszthoz Andi.

Irtani kell gyakrabban, mert ha nem, benne leszel a hírekben!

-viccelődött az egyik kommentelő.

-írta egy másik hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.