25 év után végre megkérte kedvese kezét, Gajdos Tamás

esküvő műsorvezető lánykérés Gajdos Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 év után kérte meg párja kezét Gajdos Tamás. Krisztina 17 évvel fiatalabb nála, aki 2 gyermekkel ajándékozta meg a műsorvezetőt. 

Gajdos Tamás 2 éve döntött úgy, hogy 25 év együttlét után megkéri szerelme, Krisztina kezét.

A híradós a Story magazinnak adott interjújában elmesélte, hogy nem gondolja kései döntésnek a lánykérést, mivel kapcsolatuk még mindig olyan erős, mint az elején.

Forrás: Origo

"Változatlanul boldogságban, harmóniában élünk a 4 gyerekkel, miután az előző kapcsolatomból született fiam és lányom is sok időt tölt nálunk. Valóban sokszor felvetődik, miért nem kerítettünk sort eddig az esküvőre. Eddig nem találtuk sem a megfelelő időpontot, sem az ideális helyszínt"

- mesélte Tamás, aki annak örülne a legjobban, ha az esküvőn nem csak párjával, hanem a gyerekeivel együtt állhatna oltár elé.

„Ezt persze nehéz kivitelezni, de tény: vágyom arra, hogy révbe érjenek, és gyarapodjon a családunk, Krisztinával mi már nem valószínű, hogy belefogunk egy újabb gyerekprojektbe. Márpedig meggyőződésem, a boldog család alapja a gyerek. A kicsik folyamatosan fiatalon tartanak" - mondta a 62 éves híradós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.