Demjén Ferenc úgy érezte magát, mint egy szanatóriumban

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Demjén Ferenc karantén fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes végre hosszú pihenő után felléphetett a raktárkoncerten és Siófokon is. Demjén Ferenc azt mondta a karantén számára olyan volt, mint egy szanatórium.

Rózsi ismét énekelhetett, a raktárkoncerten óriási bulit csapott rajongói nagy örömére. Ugyan tavaly Demjén Ferenc agyérgörcsöt kapott, mára szerencsére jól van, és élvezi, hogy újra felléphet.

„Ez nagyon rendhagyó koncert volt, de mondhatni az egész év az volt, úgyhogy már megszoktam a rendhagyó dolgokat. Kíváncsi vagyok, hogy mi vár még ránk, mindenesetre most jó volt megmutatni, hogy még élünk" – mesélte a Borsnak az énekes, aki dióspusztai birtokán vészelte át a karantént.

Demjén Ferenc végre ismét színpadra léphetett! Forrás: Polyák Attila/Origo

Bevallotta, jól esett neki a pihenés és a nyugalom.

„Otthon szabad voltam. A legnagyobb csendben, elzártságban, nyugalomban, fák között töltöttem ezt az öt és fél hónapot. A kisállataimmal, nagy állataimmal voltam, és úgy éreztem magam, mint egy szanatóriumban" - mondta az énekes.

A 10 hektáros birtokra még a '80-as évek végén költözött ki, hogy maga mögött hagyja a város zaját. A tanyán lovak, szamarak, kutyák, macskák élnek, és egy halastó is megtalálható rajta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.