Penny Lancaster Rod Stewart koronavírus felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koronavírus tüneteit produkálta Rod Stewart felesége, Penny Lancester. Először nagyon megijedt, de aztán végül kiderült, mi állt a rosszullét hátterében.

Rod Stewart felesége, Penny Lancester nagyon megijedt, amikor feszökött a láza. Egyből arra gondolt, hogy ő is egyike azoknak, akik elkapták a koronavírust. Azonnal orvoshoz ment, aki végül megnyugtatta,

nem fertőzödött meg a Covid-19-el, hanem a menopauza első tüneteit vette észre magán

- írta meg a Female First.

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

A modell nagyon megkönnyebbült a hír hallattán, nem ijedt meg a klimaxtól, hiszen ez a nők életében egy természetes folyamat.

„Azt hittem, engem is elért a vírus, mert nagyon felszökött a lázam. Aztán rájöttem, ezt csak a menopauza okozta. Jól viselem, rengeteget beszéltem más nőkkel és az orvosommal is, hogy megérthessem, miért történik ez. Szerintem nagyon fontos erről beszélni" – mondta a 49 éves modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.