Kendall Jenner sztárok akné bőrhiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Jaj majd kinövöd!" vagy „ez kamaszkorban normális" kijelentésektől sokan a falra másznak, hiszen tudják: ez sok esetben nem így van! Hiába, akadnak olyanok, akiket a pattanások és mitesszerek egy életen át elkísérnek, és ezzel sok híresség is így van.

Kendall Jenner
A gyönyörű modell többször is mesélt az aknéval való küzdelméről , ám továbbra sem számolt be kedvenc bőrápolási termékeiről. Egyet viszont elárulta, hogy túl bonyolult módszerei nincsenek. Számára rendkívül fontos a rendszeres arcmosás, és erre mindig is odafigyelt. Naponta legalább kétszer vagy háromszor tisztítja az arcát.

Kendall Jenner Forrás: Getty Images/FilmMagic/2011 Jason LaVeris/Jason Laveris


Katy Perry
Bizony a híres énekesnőt sem kerülték el a bőrproblémák. Rengeteg pattanása volt fiatal korában, amik sajnos örökre nyomot hagytak az arcán. A hegek miatt sokáig önbizalomhiányos volt, amelyeket vastag sminkkel igyekezett eltűntetni.
„Amikor ezek a foltok ott vannak az arcodon, sosem érzed magad teljesen szabadnak"- nyilatkozta az ausztrál Elle magazinnak.

Katy Perry Forrás: Getty Images/WireImage/2008 WireImage/Jason Kempin


Keira Knightley
Sokan nem is gondolnák, de az angol színésznő közel sem porcelán bőréről ismert. Többször őszintén beszélt arról, sokszor neki is meggyűlt a baja a pattanásokkal.
"Tisztában vagyok azzal, hogy rossz bőröm van. Ebben a szakmában, aki az arcát használja és ezzel dolgozik, akkor párhuzamosan tudatában lesz a hibáinak is. A sminkesek, rendezők, elmondják neked"

Keira Knightley Forrás: Getty Images/WireImage/Tim Whitby

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.