Lottónyertesből hajléktalanná vált: "a pénzem két hónap alatt elfogyott"

hajléktalan lottó pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megnyerte a Skandináv lottót két éve, most mégis az utcán él a 44 éves Varga Zsolt. Felesége elhagyta, gyerekeit nem látta már jó ideje. Elárulta, hogyan vált milliomosból földönfutóvá.

Varga Zsolt az utcán él, nem rég csúnyán megverték, kórházba kellett szállítani. A 44 éves férfit Milliomos Zsoltinak hívják a helyiek, mivel két éve megütötte a főnyereményt a Skandináv lottón: 48 millió forintot.
„Eljártunk a családdal a Balatonra wellnessbe, aztán jöttek az újdonsült legjobb barátok, én pedig számolatlanul adtam kölcsön annak, aki kért. Közülük ma senki sem áll szóba velem. A pénzem két hónap alatt elfogyott, de a szétszórt millióknál sokkal jobban fáj a gyerekeim hiánya, hogy nem ölelhetem át őket, nem lehetnek rám büszkék" – árulta el a Blikknek.

A fotó illusztráció. Forrás: AFP/Justin Sullivan

Zsolt bevallotta, sokat ivott, ezért megesett, hogy elverte feleségét, az asszony emiatt hagyta el.
„Amíg bent voltam a kórházban, senki nem látogatott. A feleségem két éve elhagyott, a három gyermekem pedig nevelőszülőknél él, fél éve nem láttam őket" – mesélte.

A gyerekeknek félretett ötmillió forintot, de azt is elherdálta, és eladta a feleségével közös otthonukat is. Most egy barátja fogadta be a falu szélén lévő romos házába.
Zsolt szerint ha kijutna Németországba, és ott segédmunkásnak állna, akkor helyrejöhetne az élete.

„Néha segítek a szomszéd Matild néninek, rendbe teszem a kertjét. Tanultam a hibáimból, most van két csajom is, naná, hogy nem tudnak egymásról. Randira nem tudom hívni őket, de szimpatikus vagyok és egyelőre ennyi elég nekik" – árulta el az egykori milliomos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.