"Oyan, mintha az Olümposzról lejött volna egy isten a földi halandók közé" - így érezte magát Puskás Peti a villalakók között

Puskás Peti Való Világ casting válogató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti lesz az RTL Klub legnépszerűbb realityjének műsorvezetője: a műsorvezető a 10. évad castingjáról beszélt.

Javában zajlik a Való Világ tizedik szériájának castingja, a műsor valószínüleg még idén el is indul. A VV10-et idén is Nádai Anikó és Puskás Peti vezeti majd, az énekes az RTL reggeli adásában beszélt a műsorról.

„Esküszöm nektek, nagyon furcsa érzés, mert olyan, mintha az Olümposzról lejött volna egy isten a földi halandók közé, esküszöm, úgy nézett rám mindenki. Annyira izgatottak olyankor, annyira kisgyerekekké válnak a lakók, amikor bejön egy műsorvezető, hogy elmondja, mi a feladat"

– mesélt az énekes arról, milyen érzés bemenni a villalakók közé. Peti azt is elárulta, hogy bár fiatalabb korában nem szerette a műsort, most már egyenesen rajong érte.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.