Valóra vált álom - Puskás Ferenccel is játszhatunk a FIFA 21-ben

Puskás Ferenc FIFA FIFA 21 álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A focikedvelők legnagyobb örömére végre  a legnagyobb futball legenda, Puskás Ferenc karakterével is játszhatunk a Fifa 21 videójátékában.

Puskás Ferenc olimpiai arany- és világbajnoki ezüstérmes magyar labdarúgó, aki hazánk egyik, ha nem a legnagyobb büszkesége. Ő volt az Aranycsapat kapitánya, akit nemcsak a magyar foci szeretők csodáltak, hanem páratlan tehetségének külföldi szurkolótábora is akadt bőven.

Puskás Ferenc, akit mindenki Puskás Öcsinek becézett nemcsak a magyar, de a spanyol szurkolók örömére is végre helyett kapott a Fifa 21 számítógépes játékban, így ősztől az ő karakterével is játszhatunk - közölte a gyártó EA Sports.

Forrás: AFP

„Kevés olyan játékos van, aki olyan magasan helyezkedik el a futballtörténelemben, mint Puskás Ferenc. A széles körben a „valaha volt egyik legjobb csatárként" emlegetett Puskás három BEK-győzelemre vezette a Real Madridot. Cselezési képességével, mozdulataival és tökéletesen időzített befejezéseivel járult hozzá a madridi klub legdicsőségesebb pillanataihoz. Puskás továbbá a világbajnokság döntőjébe is bejuttatta Magyarországot – 84 gólt szerzett 85 válogatott mérkőzésen. A FIFA a Puskás-díjat annak a játékosnak adja, aki a legszebb gólt szerezte az adott évben. Csak elképzelni lehet, milyen volt az a férfi, akinek góljairól díjat neveztek el" – írta Puskásról az EA Sports.

A Puskás ügyek magyarországi nagykövete, Szöllősi György is köszöntötte a bejegyzést.

„Hosszú évek reménykedése, lobbizása, a magyar és a madridista szurkolók kommentjeinek, szavazatainak, lájkjainak, posztjainak ezrei, szakcikkek, ajánlások, blogbejegyzések tucatjai után Puskás Ferenc – így, ékezettel – bekerül az EA Sports FIFA21 játékba, olyan legendákkal együtt, mint Davor Suker, Xavi, Bastian Schweinsteiger vagy Éric Cantona. Ez pedig azt jelenti, hogy a legismertebb magyar, Puskás Ferenc a világszerte értékesített Panini-kártyák után ott lesz a „fifázó" gyerekek százmillióinak a képernyőjén és gondolataiban is, újabb nemzedék ismeri meg. A világfutball 21. századi sztárja, a FIFA21 egyik hivatalos „ikonja" a magyar Puskás Ferenc! Nincs a FIFA21 ikonjai között olyan legenda, aki korábban született Puskás Ferencnél, ezért is különösen nagy szó, hogy bekerült a többnyire a közelmúltban visszavonult szupersztárok közé." – írta közösségi oldalán a Nemzeti Sport főszerkesztője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.