Kiderült, mennyivel támogatja Palácsik Lilláékat Vajna Timi

Forrás: TV2 -
kölcsön Palácsik Lilla anyagi támogatás Visváder Tamás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visváder Tamást és feleségét, Palácsik Lillát folyamatosan vádak érikazzal kapcsolatban, hogy Lilla nővére, Vaja Timi pénzzel tömi a zsebüket. Tamásnál betelt a pohár és reagált az őket érintő rágalmakra. 

Andy Vajna özvegyének húgát, a 8 hónapos terhes Palácsik Lillát és férjét Visváder Tamást gyakran érik utol a pletykák azzal kapcsolatban, hogy nekik milyen könnyű, hiszen Vajna Tímea, milliárdos özvegy biztosan komoly összeggel tömi a zsebüket havonta.

„Mindig megkapjuk az emberektől, hogy nekünk könnyű, mert Lilla nővérének, Timinek van pénze, és biztos ő tömi a zsebünket, de ez nem igaz! Egyáltalán nem vagyunk eleresztve anyagilag, sőt, a karantén alatt kétszer is meg kellett gondolnunk, hogy mit engedhetünk meg magunknak" - nyilatkozta Visváder Tamás a Borsnak, akit annyira felhergeltek az alaptalan vádak, hogy korábban

még a a bankszámlakivonatát is elküldte a rajongóknak, ezzel megmutatva, hogy mennyi pénz is van valójában a számláján.

Forrás: Palácsik Lilla/Instagram

"Jelenleg egy nyolcvan négyzetméteres, II. kerületi lakásban lakunk, aminek Timi a többségi tulajdonosa. Amikor ugyanis a sógornőm 2008-ban felköltözött Budapestre, akkor a nagyszülők és a szülők segítségével vett egy lakást, amit aztán eladott, és beruházott egy nagyobbra a II. kerületben. Ebben lakunk most mi, s ennek a 25 százaléka a Lilláé" – mondja Tamás, akik hosszas gondolkodás után úgy döntöttek, hogy saját otthonba szeretnének költözni.

"Persze, nagy segítség, hogy van ez a lakás, de akkor sem a miénk, legalábbis nem teljesen, ezért Lillával úgy döntöttünk, hogy elköltözünk, és a Balaton környékén veszünk egy sajátot, amire már az állami támogatást is felvettük" - mondta Tamás, aki várandós feleségével elérkezettnek látta az időt, hogy teljesen önálló életet kezdjenek és ahogy eddig sem, úgy a jövőben sem akarnak senkitől sem függeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.