Káprázatos! Így mosolyog fogszabályzója nélkül Cinthya Dictator - Fotó

fogszabályozás Cinthya Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Széles mosollyal ünnepelte Cinthya Dictator, hogy levették a fogszabályozóját, le sem tagadhatná, mennyire örül neki.

Büszkén mutatta meg a követőinek az Instagram-oldalán, hogy levették a fogszabályozóját, amelynek a viselését egyébként sosem érezte tehernek. A változás azonban elképesztően látványos, amit a rajongók alig győztek dicsérni. Cinthya elképesztően gyönyörű, igazi hollywoodi mosolya pedig tényleg mindenkit elvarázsolt.

Bejegyzésében hosszasan kitért arra, miképp élte meg a fogszabályzós időszakot.

„Mások szerint furcsa az arcom. Én ezt tinédzserkén egész jól kezeltem. Olyan idolokat választottam akik nem a szépségükről híresek. Marilyn Manson, Amy Winehouse és Lady Gaga. Viszont amikor ismerté vàlltam akkor már egyre nehezebben viseltem a sok negatív kritikát ami a külsőmet érintette. A vékonyságom és a kiálló fogaim a kommentelők Céltáblájává tett engem.

Fém fogszabályzót választottam. En szuper menő ékszerként viseltem a szerkezetet aminek köszönhetően eldobom a béklyóimat. Minden pillanatát élveztem a szépülésemnek. 30 évesen tinédzserré avanzsálódtam. Ugyanis fiatalos külsőt kölcsönzött a szabályzó.
Próbáltam a szószólója lenni mivel sajnos itt a mai napig tartanak az emberek a fogszabályzó használatától. Szerettem volna a fiataloknak azt üzenni, hogy a beauty filter csinál egy hazug virtuális avatárt azonban a fogszabályzó valóságosan is megszépít"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.