Minden kerek Jennifer Lopez legújabb fotóján - Fotó

fotó indián nyár bikini Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őrülten szexi énekesnő, Jennifer Lopez közösségi oldalán számolt be arról, hogyan tölt az indián nyár utolsó forró napjait. 

Jennifer Lopez azon hírességek közé tartozik, akiken egyáltalán nem fog az idő. A szexi popikon 51 éves, de minden túlzás nélkül legalább huszat letagadhatna.

Nemcsak energikus, tehetséges, szép és elképesztően szexi, hanem olyan bomba alakkal rendelkezik, amit a huszonévesek is bátran megirigyelhetnének. Persze ezért rengeteget is tesz Lopez, amelett, hogy egészségesen táplálkozik, nem fogyaszt alkoholt, rendszeresen sportol és fejleszti az állóképességét.

Kifogástalan alakját most ismét megcsodálhatják a rajongói, mivel legújabb Instagram bejegyzésében egy falatnyi rózsaszín bikiniben mutatja meg magát, ahol nemcsak a lemenő nap sugaraiban, de szédítő dekoltázsában is gyönyörködhetnek a követők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.