Pánikrohamairól és pszichés gondjairól vallott Tóth Andi

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
pánikroham énekesnő Tóth Andi pszichés betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi kendőzetlen őszinteséggel mesélt azokról a lelki nehézségekről, amikkel hosszú időn át küzdött. 

Tóth Andi kap hideget-meleget a közösségi oldalán: a követők nem kímélik a csinos énekesnőt, ha véleményformálásról van szó. Természetesen nem csak negatív kritikákkal találkozik, sőt, rengeteg rajongója van, de az idő megtanította arra, hogyan kezelje a rosszindulatú megjegyzéseket.

Forrás: Instagram/Tóth Andi

Andi azonban most elárulta: volt idő, amikor nehézségei adódtak, ugyanis nagyon rosszul viselte, hogy teljesen megváltoztak a körülötte lévő emberek.

"Megviselt, ha bántottak. Eleinte nem értettem, hiszen én nem ilyen életről álmodtam. Hátba szúrtak a barátaim, kifacsartak a szerződéseim... Lassan annyira eldurvult a helyzet, hogy pánikrohamok gyötörtek, három évig a pszichológusom volt a legjobb barátom. Nem akartam nyugtatókon és kedélyjavítókon élni, elhatároztam, hogy önerőből, józanul oldom meg a nehézségeket, és falakat vontam magam köré. Muszáj volt megőriznem a józan eszem" - fejtette ki a Story Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.