Tóth Andi teljesen ledöbbent, mikor meglátta a követők kommentjeit

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
szexi fotó Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi szóhoz sem jutott, mikor meglátta, mi történt a legutóbbi bikinis fotója alatt: így viselkedtek a rajongók. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Tóth Andi totálisan kiverte a biztosítékot, mikor a Sztárban sztár sajtótájékoztatójára egy olyan kivágott ruhában érkezett, amelyből szabályosan kiesett az egyik mellbimója. Az énekesnő persze próbálta megmagyarázni a történteket, de nem sokat javított ezzel a helyzetén.

Nemrég a Life.hu-nak adott exkluzív interjút, amelyben elárulta: reméli, nem csak a mellei miatt fogják szeretni a Sztárban sztár című műsorban, és hogy végre kiharcolhat magának egy kis figyelmet a tehetsége miatt is.

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

Most pedig Andi teljesen ledöbbent, ugyanis hétvégén posztolt magáról egy újabb szexi, bikinis fotót, ám a kép alatti kommentek között egyetlen negatívat sem talált, amihez nincs hozzászokva:

"Gyerekek, most nézem, hogy a tegnapi bikinis képem alatt lévő 139 kommentből egy sem negatív. Mi van veletek?! Kösz" - írta Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.