Volt szeretője kitálalt Ellen DeGeneresről: milliókat bukott miatta

párkapcsolat Ellen DeGeneres Anne Heche
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anne Heche őszintén vallott most arról, mennyire megszenvedte az Ellen DeGeneres-szel való kapcsolatát. Mind lelkileg, mind pedig szakmailag a padlóra került akkoriban.

Anne és Ellen még anno '97-ben ismerkedtek meg a Vanity Fair partiján. A színésznő szerint ez az este örökre megváltoztatta az életét.
Akkoriban még nem lehetett nyíltan vállalni a kapcsolatukat, Anne azonban megtette, pedig figyelmeztették, elveszítheti a munkáit.

Anne Heche és Ellen DeGeneres több mint három évig alkottak egy párt. Forrás: AFP/Jim Ruymen

Ellen akkor azt mondta neki, tegye, amit tennie kell, de a színésznő úgy érezte, ki kell állnia szerelméért. Utólag megfordult a fejében, hogy rosszul tette, hiszen emiatt sokan elítélték, és több munkától is elesett.

„Három és fél évig voltunk együtt, a kapcsolatunk megítélése annyira negatív volt, hogy több millió dolláros szerződéstől estem el, és tíz évig nem dolgozhattam egyetlen stúdiónak sem" – árulta el a sztár.

Ma már boldog családanyaként él, de büszke arra, hogy anno felvállalta önmagát, szerinte ezzel ő is elindított valamit, ami elősegítette az egyenlőséget, és aminek hála ma már másképp gondolkodnak az emberek – írta a People Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.