Újra neki vág az örökbefogadási procedúrának Vámos Erika

Vámos Erika örökbefogadás baba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erikából hamarosan feleség és anyuka válik. A műsorvezető élete igencsak felgyorsult az éve eleje óta.

Vámos Erikára úgy néz ki rátalált az igaz szerelem, László személyében. A műsorvezető és párja még az év elején ismerkedtek meg, majd pár hónap múlva össze is költöztek és a karantént is együtt vészelték át. Most pedig készén állnak a házasságra és már alig várják, hogy gyerekeket nevelhessenek.

„Egy hónap múlva kezdődik a közös építkezésünk. Nagykovácsiban épül majd fel az álmaink háza, ami sokkal nagyobb lesz, mint a jelenlegi otthonunk. Laci már az első közös hónapunkban is azzal viccelődött, hogy neki egy kismadár azt csicseregte, hogy még az idén megkérik majd a kezem. Ha pedig összeházasodtunk, együtt indítjuk újra az örökbefogadási procedúrát. Ketten több esélyünk lesz, reményeink szerint pedig egy-két év múlva már gyerekzsivaj tölti be az új otthonunkat!" – nyilatkozta a Metropolnak Erika.

Forrás: Vámos Erika / Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.