Hoppá! Így lopta el a show-t a népszerű playboy barátja esküvőjén - Fotó

Playboy esküvő Pretty Mike Nigéria terhes nők botrány Mike Eze-Nwalie Nwogu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nigériai nightclub-tulajdonos és playboy, Mike Eze-Nwalie Nwogu, vagy ahogyan hívják, Pretty Mike óriási megdöbbenést keltett barátja esküvőjén, ahol hat állapotos nővel jelent meg, ráadásul a nők mind tőle vártak gyermeket.

Pretty Mike amellett, hogy népszerű playboy Nigériában arról is híres, hogy szereti meghökkentő és többnyire megbotránkoztató módon magára hívni a figyelmet. Ez történt legutóbb, mikor

az egyik barátja esküvőjére hat nővel érkezett meg, a különös ebben az volt, hogy mind a hatan babát várnak, ráadásul mindannyian Mike gyermekét

- írja a The Sun.

A nem mindennapi belépőről egy fotót is feltöltött a közösségi oldalára, ahol több kommentelő is kifakadt. Sokan azért támadták, mert ezzel a megjelenéssel elvonta az ifjú párról a figyelmet, akiknek minden bizonnyal ez volt élete legfontosabb napja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.