Magányosan születésnapozik Csűrös Karola: így érzi magát a színésznő

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Csűrös Karola magány Horváth Ádám születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén magányosan ünnepli a 84. születésnapját Csűrös Karola. A színésznő tavaly veszítette el férjét, Horváth Ádámot, és azóta árnyéka önmagának.

Az idei évben Csűrös Karola kérte, hogy se a család, se a barátok ne köszöntsék fel őt személyesen, egy valaki azonban vele lesz a nagy napon.

"Majd a gyógytornászommal ünneplünk, ő ugyanis még rendszeresen jár hozzám. Lassan, de biztosan jön helyre a lábam, de a járás még mindig nehézkesen megy. Halottak napján sem voltam kint a temetőben a férjemnél. Egyszerűen nem tudtam volna annyit sétálni. Meg hát nehéz is ez... Gondolatban így is mindig együtt vagyok Ádámmal"

-mondta a színésznő a Blikknek.

Karola korábban a sógorával és az unokaöccsével együtt ünnepelt, idén azonban ő kérte, hogy ne találkozzanak.

"A családom és a barátaim nagyon aggódtak értem, hogy mikor és hogyan tudom feldolgozni a gyászt, szeretett férjem elvesztése után miként jövök rendbe. Mondták is, ha nem javulok, szakember segítségét kellene kérnem, de tudtam, hogy idővel jobb lesz.

Persze, ezt a fájdalmat sosem lehet igazán megemészteni, főleg ilyenkor, ünnepeken, évfordulókon különösen nehéz, de tartom magam."

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A színésznő már nagyon várja, hogy véget érjen a koronavírus, és minden visszaálljon a rendes kerékvágásba. Mint mondja, sokat telefonál barátaival, nagyokat beszélgetnek és nosztalgiáznak, ami sokat enyhít a magányán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.