Várkonyi András a koronavírusról: „Borzasztóan frusztráló volt"

Forrás: baratok.hu -
járvány Várkonyi András koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába tartott be minden szabályt, mégis elkapta a koronavírust Várkonyi András.

„Október 20-a körül éreztem, hogy nem vagyok jól, és két nappal később pozitív is lett a tesztem. Bevallom, meglepődtem, amikor megláttam ezt a kis szócskát az eredményen, de természetesen azonnal tettem azt, amit ilyenkor tenni kell, elzártam magam a világ elől" – mondta a Blikknek Várkonyi András, aki hozzátette, hogy bár kórházba nem került így is megviselte a vírus.

„Napokig lázas voltam, nagyon gyengének éreztem magam, nem volt jó érzés" - ám a színészt sokkal jobban megviselte, hogy nem ölelhette magához a kisunokáját.

Forrás: baratok.hu

„A fiam mindenben segített nekünk, hiszen nemcsak én, de a feleségem is koronavírusos volt. Szerencsére ő még enyhébb tüneteket produkált, mint én, de természetesen nem mentünk sehova. Éppen ezért a fiam intézte a bevásárlást és az egyéb dolgokat, de az nagyon rossz volt, amikor az unokám ott állt tőlem húsz méterre, de nem mehettem oda. Az borzasztóan frusztráló volt" – mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.