Már 50 éve, hogy bemutatták a Love Story-t, így élnek most a főszereplők

Forrás: AFP -
Ryan ONeal film Ali MacGraw Love Story
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immáron 50 év telt el azóta, hogy bemutatták minden idők egyik legszebb szerelmi történetét a Love Story-t. Ryan O'Neal és Ali MacGraw az életben nem találtak egymásra, de nem tagadják, hogy megvolt köztük a vonzalom.

A Love Story című ikonikus film a mai napig képes bárkit könnyekre fakasztani, pedig már 50 éve, hogy bemutatták. A két főszereplő, Ryan O'Neal és Ali MacGraw bevallották, hogy valóban vonzódtak egymáshoz – talán ezért is sikerült ilyen remekül az alakításuk – de végül nem jöttek össze, hiszen Ali férjnél volt.

Ryan O'Neal és Ali MacGraw a Love Story című filmben Forrás: AFP

A részben magyar származású színésznő (anyai nagyszülei Budapestről emigráltak Amerikába) a siker után azonban a '90-es években felhagyott a színészkedéssel, ugyanis nem találták meg a nagy szerepek. Összesen háromszor házasodott, egy fia született. A 81 éves nő jelenleg egyedül él, de fia és unokája nagy boldogságot jelent számára.

Ali MacGraw és Ryan O'Neal Forrás: Getty Images/2015 David Livingston/David Livingston

Ryan O'Neal kétszer nősült meg, majd Farrah Fawcett lett párja, akit azonban nem vett el. A négygyermekes apuka, kétszer is legyőzte a rákot, jelenleg szintén egyedül él, és ő is felhagyott évekkel ezelőtt a forgatással – írta a Story Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.