Szomorúan telt Nyertes Zsuzsa 62. születésnapja

Forrás: TV2 -
színésznő COVID-19 Nyertes Zsuzsa édesapja halála születésnap szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyertes Zsuzsa színésznő tegnap, december 14-én ünnepelte 62. születésnapját, boldogsága még sem felhőtlen, mivel nagyon sok szomorúság árnyékolta be az ünneplést és az idei évet számára. 

62. születésnapját ünnepelte tegnap, december 14-én Nyertes Zsuzsa, azonban öröme nem volt felhőtlen, mivel sok szomorú dolog történt vele mostanában. Nemrég veszítette el szeretett édesapját, aki nélkül ez volt az első születésnapja. Emmellett pedig a koronavírust is nehezen viseli.

Nyertes Zsuzsa 62. születésnapját több ok miatt is szomorúan élte meg Forrás: TV2

"Most ez azért nem olyan, mint máskor... Egyrészt holnap temetjük Böröndi Tamást, másrészt ez az első születésnapom, hogy édesapám nincsen velem. És persze, még ott van, hogy a mostani járvány is megviseli az ember lelkiállapotát. Minden napra jut valamilyen rossz hír. Most is a párom egyik barátjának édesanyja hunyt el Covidban, holott nem is ezzel vitték be a kórházba.

Nekem ez a 2020 az elengedés éve. A 62. születésnapomat legszívesebben átugrottam volna. Nem tudok most őszintén ünnepelni, szomorú ez az egész"

- mesélte az AC Newsnak Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.