Ötödjére is megházasodik Mary Zsuzsi volt férje, Dobos Attila - Fotó

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
házasság eljegyzés szilveszter Dobos Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű zenész, Dobos Attila 80 éves korában ismét komoly döntésre szánta el magát, szilveszterkor megkérte párja kezét, így nemsokára ötödszörre is megnősül. 

Dobos Attila korábban négy alkalommal is házasságra adta a fejét, azonban most komolyan úgy érzi, hogy megtalálta a párját Erzsébet személyében, akit szilveszterkor el is jegyzet. Az örömhírt a menyasszony közösségi oldalán osztotta meg a nyilvánossággal - írja A TV2 Tények műsora.

A 80 éves zenész 1965-ben kötött házasságot Mary Zsuzsival, akivel öt évig voltak együtt, de mindösszesen 11 hónapig voltak házasok. Angéla lányuk Németországban született meg. Attila szerint a hirtelen jött fellángolás után hamar kiderült, hogy nem passzolnak össze Zsuzsival, aki végül Klapka György miatt hagyta el őt.

Dobos Attila a hatvanas évek egyik legsikeresebb slágerszerzője volt, akinek az Isten véled, édes Piroskám és a Boldogságtól ordítani tudnék című slágereket köszönhetjük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.