Sarka Kata hosszú kihagyás után visszatért: mutatjuk, hogyan

Sarka Kata futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, Sarka Kata a futás szerelmese, így nagyon hosszú ideig nem is tud meglenni nélküle. Néhány hét most azonban mégis kimaradt, de visszatért, amelyről az Instagramján számolt be. 

6 hét kihagyás után ma volt az első futásom! Olyan izgatott voltam előtte, hogy alig vártam, hogy odaérjek! Nagyon kíváncsi voltam, hogy hogyan fog menni, de a legnagyobb meglepetésemre sokkal könnyebb volt, mint amire számítottam! Nagyon jó volt a társaság is, valószínűleg az is motivált! Hosszú az út a maratonig, főleg így, hogy visszavetett egy kicsit ez a 6 hét, de nem adom fel! Menni fog!
Ami viszont a lelkemnek is jólesett , hogy egy számomra nagyon kedves emberrel futottam össze a Margitszigeten, akinek nagyon jó volt a közelében lenni újra! - írta Kata a fotójához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.