Ezt nem fogod elhinni! Nem volt nála maszk: tangáját húzta fel helyette - Videó!

Maszk koronavírus tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak leleményes emberek, akik minden szorult helyzetből kivágják magukat. Így tett az a nő is, akinél nem volt maszk, így fogta magát, levette a tangáját és azt rakta fel maszk helyett.

Elterjedt a videó a közösségi médiában, amelyen az látható, ahogy egy nő leveszi a bugyiját és maszkként használja. A videó egy szupermarketben készült, ahol az egyik alkalmazott felszólított egy vásárlót, hogy vegyen fel egy maszkot. A nő vitatkozik egy ideig, majd fogja magát, lehúzza bugyiját és azt tartja az arca elé - írja a Capetalk.

Miután felvette a rögtönzött maszkot, odaszólt az áruházi dolgozónak:

Az egyik vásárló rögtön pártját fogta, szerinte elfogadható a rögtönzött maszk és valószínűleg kevesebb a baktérium rajta, mint egy agyon hordott maszkon.

Az eset Dél-Afrikában történt, ahol bűncselekménynek minősül, ha az ember nem hord maszkot, eddig több ezer dél-afrikai embert tartóztattak le emiatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.