Koncz Gábor őszinte vallomása: "Tehetetlennek érzem magam"

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Koncz Gábor védőoltás színész koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koncz Gábor alig várja, hogy megkapja a koronavírus elleni védőoltást. Nagyon szeretne még sokat élni és sok időt együtt tölteni a családjával.

A színészlegenda egészséges, de mégis veszélyben érzi magát, hisz nem lehet biztos abban, hogy a koronavírus el fogja kerülni.

A színész mindent megtesz azért, hogy egészséges maradjon. Már regisztrált a védőoltásra és nagyon bízik benne, hogy hamarosan megkapja, mert sok dolga van még az életben.

"Szeretnék színpadon játszani, átélni a művészet örömét, és minél több időt tölteni a feleségemmel, a lányaimmal és az unokáimmal. Szeretek élni, nagyon szeretek. Még akkor is, ha hiszek a reinkarnációban" - mesélte a legenda.

Koncz Gábor színész Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színművész nagyon büszke arra, hogy semmiféle botrány nem övezte karrierjét, úgy őrizte meg népszerűségét, hogy semmilyen balhét nem csinált.

Koncz Gábor azt is kiemelte, hogy soha nem akarta, hogy mindenki szeresse. Ahogy Moliére is megmondta: "Mindenki barátja nem barátom nekem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.