Ebbe kapaszkodik a gyászoló Rubint Réka

Forrás: Rubint Réka/Instagram -
Rubint Réka gyász futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete, családtagjai karjaiban hunyt el Rubint Réka édesanyja. A fitneszedző érthető módon még nem áll készen a visszatérésre, egy darabig még biztosan nem tart órákat. Schobert Norbi elmondta, mi a legjobb terápia most Réka számára. 

"Együtt futunk az erdőben, Réka, én és a gyerekek is. Mindannyiunk lelkének jót tesz a napfény és a levegő, és Réka is ki tudja mozogni magából ezt a terhet. Mindig jobb kedve van az edzés után, ő a nehéz pillanatokban a futócipőjébe kapaszkodik. Természetesen itt van neki a családja és a barátaink is, akikre mindig számíthatunk" – mondta el Schobert Norbert.

Forrás: Rubint Réka/Instagram

"Réka a héten és a jövő héten biztosan nem tart még edzést. Én tanácsoltam neki, és ő is egyetértett vele. Ugyanígy élő főzéssel sem jelentkezik, utoljára anyukája ott volt és a tornát is végignézte a garázsban. Nehéz lenne most neki ugyanott zenére, mosolyogva ugrálnia, de szerintem ezt mindenki megérti" - nyilatkozta Norbi a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.