Fájdalmas évforduló: így emlékeznek barátai a 2 éve elhunyt Keith Flintre

Forrás: Getty Images/2017 Simone Joyner/Simone Joyner -
gyász Prodigy évforduló Keith Flint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2019. március 4, mindössze 49 évesen elhunyt a Prodigy együttes énekese, Keith Flint. A zenészt hétfő reggel az otthonában találták meg, felakasztotta magát.

Két év telt el azóta, hogy holtan találták a Prodigy ikonikus frontemberét, Keith Flintet otthonában. A sztár fájdalomcsillapot vett be és kokaint szívott halála előtt. Halálának két éves évfordulója kapcsán zenésztársai megemlékeztek a legendás sztárról - írja a Daily Star.

- írták a barátok a Twitteren.

Keith Flint utolsó fotója: futóversenyen volt a halála előtt Forrás: Getty Images/2017 Simone Joyner/Simone Joyner

Keith Flint halálának körülményeire soha nem derül fény igazán. Az énekes szervezetében kokaint, kodeint és alkoholt nyomát találták. A szakértők szerint már sosem fogjuk megtudni, hogy mi zajlott Keith Flint elméjében akkor, így abban sem lehetünk biztosak, hogy baleset vagy öngyilkosság történt. Később azt is kiderült, hogy a frontembernek milliárdos tartozásai voltak, ami hozzájárulhatott öngyilkosságához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.