Senki nem gondolta volna, megdöbbentő dolgot árult el magáról Liptai Claudia

Forrás: Liptai Claudia / Instagram -
önbizalomhiány Liptai Claudia vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár őszintén vallott arról, hogy bizony a mai napig is vannak problémái az önbizalmával, hiába próbálja régóta megerősíteni azt.

Kevesen gondolnák, hogy a mindig dögös és határozott Liptai Claudiának gondjai lennének az önbizalmával. A sztár ugyanis hosszú évek óta sikert sikerre halmoz a karrierjében, és a mai napig elképesztően szexi.

Liptai Claudia önbizalomhiánnyal küzd. Forrás: Liptai Claudia / Instagram

Mindezek ellenére, ő nincs magával teljesen megelégedve, őszintén vallott a Blikknek erről:
„Az élet egyik legfontosabb eleme az önbizalom és az önazonosság. Utóbbi szerintem a sikerem titka. Az önbizalom pedig... Nos, mindig újra és újra sorba állok érte, de olyan, mintha soha nem kerülnék sorra, vagy elfogy, mire odaérek. Persze lehet, hogy ez így is van jól. Mert így, hogy nincs elég önbizalmam, segít, hogy objektív legyek önmagammal, sőt néha talán túl kritikus is. Fontos, hogy a férjem és a barátaim próbálnak szebb tükröt is mutatni, hogy időnként máshogy tekintsek magamra" – vallotta be Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.