Rá sem lehet ismerni az énekesnőre: Rita Ora, a kaméleon - Fotó

Kaméleon átváltozás énekesnő Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popsztár, Rita Ora drámai átalakuláson ment keresztül, narancssárga hajjal pózol, miközben új dalát hirdeti közösségi oldalán.

A stíluskaméleon Bang Bang című dala megjelenése előtt mutatta be átalakulását. A fotón érzékien néz az énekesnő a kamerában, miközben vizes narancssárga tincsei vállára hullanak. A 30 éves Rita megvillantotta combtetoválását is és formás mellei is kikandikálnak a merészen kivágott bodyból.

Az énekesnő sosem épp visszafogott külsejéről volt híres, előszeretettel mutogatja formás fenekét és kerek melleit. A szabálykövetőnek nem mondható énekesnő legutóbb nagyon túllőtt a célon. Rita nem szerette volna kihagyni a 30. születésnapját a koronavírus miatt, így egy szűk körű bulit tartott, ám ezzel rengeteg szabályt megszegett, amiért 4 millió forintos bírságot kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.