Müller Péter: "Nézd a madarakat!... Egyszerre képesek magányosan és csapatban is repülni…"

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni.Heti útravaló – 484. rész.

Nézd a madarakat!... Egyszerre képesek magányosan és csapatban is repülni....Tiszteld a kis verebet az ereszeden, ha nem talált senkit.

"Nézd a madarakat!... Egyszerre képesek magányosan és csapatban is repülni…" Forrás: Shutterstock

Sokan magányosak manapság. Nem baj, mert még mindig jobb, mint egy beteg, zavaros közösségben élni. Alvásba, és mély meditációban is egyedül merül az ember. Ha jól alszik, és jól meditál, szeret magával, magában lenni. Társat, barátot jó találni, de a jó társ és jó barát tudja, hogy te egy másik ember vagy, aki saját tengelye körül forog, s végső soron mindent önmagadban kell megoldanod. Ez a szeretet tudása...A baj csak ott van, amikor az ember önmagának nem jó barátja, s önmagát rosszul szereti...Ez a rossz magány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.