Másfél hónapig evés helyett sört ivott a férfi - Ez történt a testével

Forrás: Shutterstock -
diéta fogyás sör fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Del Hall egy igen furcsa, mondhatni egészségtelen diétával fogyott le. Ő szó szerint vette, hogy a sör folyékony kenyér.

Az alkohol hízlal, ez tény, és nincs ez másként a sörrel sem. Miként lehetséges mégis az, hogy a Cincinattiben élő Del Hall ennek köszönheti látványos fogyását?

Del húsvét előtt 47 nappal dönöttt úgy, elég volt a pocakból, ő bizony fogyókúrába kezd. Ám ennek egy igen érdekes módját választotta. Nem evett semmit, amikor megéhezett kávét, vizet vagy sört ivott. Ennek a senkinek sem ajánlott diétának köszönhetően sikerült körülbelül másfél hónap alatt 18 kilótól megszabadulnia. - írja a LadBible.

Bár Del esetén ez a mófszer bevállt, mi senkinek sem ajánljuk, hiszen ezzel az "étrenddel" rengetek fontos ásványi anyagtól, nyomelemtől és vitamintól vonjuk meg a szervezetünket, így tehát egészségtelen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.