„A gyerekek szandálban vannak decemberben” - Pásztor Anna elképesztő szegénységgel találkozott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
lomtalanítás jótékonykodás Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a szülése után döbbent rá, hogy a lelkünknek is jót tesz a lomtalanítás, pláne ha azzal másoknak is segíthetünk. Így indította el Pásztor Anna a Léleklomtalanítás projektet.

Pásztor Anna a Life TV Bréking című műsorában mesélt arról, hogy mindkét babája születése után eljött az az állapot, amikor mindent elkezdett tisztítani, ami a lelkének is jót tett.

„Akkor jutott eszembe Benjikével 9 hónaposan, hogy mi lenne, ha nem csak én magamnak adnám meg a lehetőséget, hogy kitisztítsam a lelkem a lomoktól - a konkrét lomoktól, amik otthon vannak - hanem felhívtam a barátnőimet, aztán ez elterjedt, és ebből lett a Léleklomtalanítás" – mesélte Anna, aki busszal elmegy bárkihez, aki szívesen részt venne ebben, és összegyűjtik a szükségtelenné vált holmikat, amit az énekesnő elvisz rászoruló családoknak.

Pásztor Anna szerint a jótékonykodás jót tesz a léleknek. Fotó: Szabó Gábor - Origo

A műsor kedd este 19.00 órakor látható a Life TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.