Ruszó Tibi szakított szerelmével: „Nagyon csúnyán összevesztünk”

Forrás: Instagram/Ruszó Tibi -
Ruszó Tibi szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetségkutató győztese szakított kedvesével, a fiatal énekesnek borzasztóan hiányzik a párja. Ruszó Tibi szeretné, ha újra együtt lennének, de erre már kevés esélyt lát.

Nagy volt a szerelem Ruszó Tibi és párja Ruzsenka között. A fiatalok azonban csúnyán összevesztek, és úgy tűnik, nincs esély a békülésre, noha az énekes bármit megtenne, hogy újrakezdhessék.

„Erről még most is rossz beszélni, mert még fáj az elválás. Pedig hatalmas szerelem volt a miénk, de nagyon csúnyán összevesztünk. Sajnos, nem úgy látom, hogy lenne esély a békülésre, de próbálok mindent megtenni, bizonyítani és helyrehozni a dolgot. Mindennap hiányzik, főleg este, olyankor nagyon magam alatt vagyok, hogy nincs mellettem Ruzsenka. Bármit megadnék, hogy újra a barátnőm legyen" – árulta el Tibi a Blikknek.

Ruszó Tibi csúnyán összeveszett szerelmével. Forrás: Instagram/Ruszó Tibi

Az énekes még a tehetségkutató előtt ismerte meg a lányt, de bevallotta, akkoriban sokszor meg is csalta őt. Később azonban komolyra fordult a kapcsolatuk, és a fiú megváltozott, hozzátette, nem a hűtlenség miatt lett vége.

Viszont egy nagy álma valóra válhatott nem rég a sztárnak: új lakásba költözhettek a családjával.
„Nagyon rosszkor jött a vírus, mert pont akkor indult volna a koncertezés. Örültem, hogy tudok egy kis pénzt keresni és támogathatom a családomat. Nagy álmunk volt egy nagyobb ház, ahol már a víz is be van vezetve, mindenkinek jut saját szoba. Szépen gyűjtögettük a pénzt, végül sajnos nem gyűlt össze annyi, amennyit szerettünk volna, így hozzá kellett nyúlni az x-faktoros nyereményhez. 12 milliót kaptam akkor, abból már egy forint sincs, de nem bánom, mert a legjobb helyre került, valóra váltottam a családom álmát„

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.