2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Kiderült, mi a véleménye a magyar írónak Gáspár Evelinről: "Folyamatosan azzal küzd, hogy az emberek nem veszik őt elég komolyan"

vélemény Youtube-csatorna barátság Gáspár Evelin Lakatos Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Levente és Gáspár Evelin már több éve ismeri egymást, azonban csak néhány hónapja ápolnak szoros barátságot, nemrég pedig közös projektbe is kezdtek. 

Lakatos Levente író nemrég indította el YouTube-csatornáján az Evi & Levi elnevezésű sorozatot, amelyben az élet nagy kérdéseire próbálnak elfogadható válaszokat találni.

"Evelint tízéves kora óta ismerem, de csak néhány hónapja találkoztunk újra, teljesen véletlenül, egy parkolóban. Levelezni kezdtünk és mondhatom, szoros baráti kapcsolat alakult ki közöttünk" - mesélte a Borsnak Levente.

"Evelin nagyon okos lány, aki folyamatosan azzal küzd, hogy az emberek nem veszik őt elég komolyan, ám úgy látom, egyre inkább sikerül lerombolnia a másokban róla élő - téves - képet. A videósorozatunkat a jövőben nagyon szeretném folytatni, mert jól tudunk együttműködni"

- árulta el az író.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.